AMARCORD… 3D    

Ens definim com a 3D: Dinàmics, Divertits i Diferents. Les nostres particularitats ens fan encara més forts i, tot i així, quan cantem ho fem “a una sola veu”. Som entusiastes i treballem amb passió i rigor.

Ens agraden els reptes per superar-nos i millorar dia a dia.

Amarcord és pura energia i es desprèn amb una total admiració per allò que fem: música.

 

PER QUÈ AMARCORD?

Amarcord pren el nom del clàssic cinematogràfic de Fellini, una pel·lícula on la música de Nino Rota és primordial i que es converteix en part indispensable de les nostres vides, tal i com nosaltres l’entenem.

El significat d’Amarcord és “Jo me’n recordo”. Per això, sempre volem que després de cantar, la nostra música quedi en la memòria de la gent i aporti somriures, emocions i records d’altres moments, siguin d’ara o abans.

 


Amarcord neix l’any 2012 a l’Escola Memory de Barcelona i ha anat evolucionat fins el que és avui: un cor de veus versàtil amb les qualitats i colors del cant modern, que interpreta les cançons a través del text, la música, la dansa o el moviment. Cadascun dels temes que interpretem són resultat d’hores i hores de treball i escolta.

El nostre tarannà inquiet i de constant superació ens permet interpretar una gran varietat d’estils musicals, des de repertori a cappella de cançons folklòriques fins al pop més actual.